Wyświetl pojedynczy post
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2009, 17:32
chcesz lugo moze byc

"Najśmieszniejsze jest to, że im bardziej sie atakuje tego kolesia tym większa pula lewaczków, którym serduszko roście raz do roku staje w jego obronie."
czemu od razu lewaczkow? mi baardzo daleko lewicy, a nie rozumiem atakowania Owsiaka, tylko po to, zeby pokazac jak bardzo prawym, rodowinym, honornym i patriotycznym sie jest.

"2 miliony to kosztuje organizacja przystanku Woodstock - a więc smiało można rzec - daliśta tyle ile wynosi ta imprezka, która z chorymi dzićmi nie ma nic wspólnego."
no i widzisz, WOŚP zbiera w wielu miejscach, dzieki wielu osobom, a Woodstock o ktory najbardziej sie czepiaja prawiczki mozna zasponsorowac za jedyne 2 złote serduczka - to chyba swietna sprawa, ze cala reszta idzie na dzieciaki.

"Czy zastanawiał sie ktos - kto zapłacił za koncert na krakowskim rynku i w innych miastach?
Ja wiem, że na pewn nie zrobiła tego WOŚP a więc kto? Samorządy!"

i co z tego? w koncu sie cos na rynku działo, w koncu jakies normalne granie zamiast w kolko Goś Andrzejewicz i Rubików. jesli moje podatki moga isc na takie imprezy kulturalne - to bardzo mnie to cieszy.

"A dlaczego ja z abonamentu mam sponsorować czas antenowy Owsiaka? Calutki dzień - jeśli tylko TVP utnie choćby minutę rwetes niesłychany."
z tego co wiem, to WOŚP jest raz do roku, wiec tak duzo z abonamentu Twoich rodzicow nie pojdzie na ta sprawe, nie boj sie. zainteresuj sie lepiej ile idzie na seriale, w ktorych jest pelno seksu i innych demoralizujacych mlodziez rzeczy

"To wszystko przy aplauzie lewaczków - którzy zaspokajają własną prózność. Solidaryzują się z wartościami wyznawanymi przez lewackiego guru za pieniądze podatników."
jakie pieniadze podatnikow? sprawdź moze ile z panstwowych pieniedzy idzie na organizacje Orkiestry, bo ktos moze zarzucil kłamstwo Tobie, jak Ty zarzucasz innym.

"korzysta z państwowej propagandy w postaci czasu antenowego prawie przez cały dzień w publicznej telewizji."
i promuje swoja osobe? ale po co - bierze pozniej kase z udzialu w reklamach, startuje w wyborach, udziela sie w sprawach politycznych? Nie? no to co to za propaganda? taka hobbystyczna?

"może publicznie lżyć osoby które niekoniecznie popierają jego akcje (vide swego czasu prezydent Przemysla)"
zawsze osoby przez niego obrazone moga wywalczyc w sadzie sprawiedliwosc ;]

mnie obraza np Prezydent Kaczynski, tez moge napisac, ze jak go obraze to grupka lewaczkow i post-zydo-komunistow stanie w jego obronie?

pozdrawiam
Odpowiedz cytując