Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2009, 15:33
3 strony temu, jeszcze przed ta histerią napisałem na co sobie może Owsiak pozwolić w odróznieniu od innych

Cytat:
Owsiak w naszej lewackiej rzeczywstości moze sobie pozwolic na to na co cała reszta moze pomarzyć a więc:

- może publicznie lżyć osoby które niekoniecznie popierają jego akcje (vide swego czasu prezydent Przemysla)

- korzysta z państwowej propagandy w postaci czasu antenowego prawie przez cały dzień w publicznej telewizji.
No i co? Nie minęło parę dni a lewak znów pokazał swoje prawdziwe oblicze.

Najśmieszniejsze jest to, że im bardziej sie atakuje tego kolesia tym większa pula lewaczków, którym serduszko roście raz do roku staje w jego obronie.

Lepiej więc nic nie mówić, bo mówienie prawdy wywłuje tylko agresję, frustracje i jeszcze mocniejsze upieranie się przy swoim.

Prawda jednak jest taka:

Jedynym momentem jaki z tej parodii w TV zdążyłem obejrzeć była finałowa licytacja złotych serduszek - 2 poszły za 2 miliony - Owsiak stwierdził, że za to można już kupić niezły sprzęt - a ja mówię - KŁAMIESZ!

2 miliony to kosztuje organizacja przystanku Woodstock - a więc smiało można rzec - daliśta tyle ile wynosi ta imprezka, która z chorymi dzićmi nie ma nic wspólnego.

Następnie moje pytanie jest takie:

Czy zastanawiał sie ktos - kto zapłacił za koncert na krakowskim rynku i w innych miastach?

Ja wiem, że na pewn nie zrobiła tego WOŚP a więc kto? Samorządy!

Czyli samorządy mogąc dać kasę na chore dzieci - dały kasę na koncerty podczas której zbiera sie kasę na dzieci - sprytne. Nabija Owsiakowi i publicyty i kasiorę. Bo sprzęt kupowany jest rzeczą WOŚPU a nie samorządów albo szpitali.

A taki Prezydent Przemyśla powiedział, że on nie bedzie finansował sposobu na życie Owsiaka i co? Został zrównany z ziemią - co prawda Owsiak nie był na tyle silny żeby nazwać go .....m ale baty dostał.

A dlaczego ja z abonamentu mam sponsorować czas antenowy Owsiaka? Calutki dzień - jeśli tylko TVP utnie choćby minutę rwetes niesłychany.

To wszystko przy aplauzie lewaczków - którzy zaspokajają własną prózność. Solidaryzują się z wartościami wyznawanymi przez guru za pieniądze podatników.

A kto nie sponsoruje przystanku Woodsock i pensji Owsiaka ten jest .....m - jakie to proste
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.01.2009 o godz. 17:37.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując