Wyświetl pojedynczy post
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2009, 12:14
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nic nikomu nie zazdroszczę, dalekie mi to uczucie. Fajnie jest widzieć, jak ktoś się rozwija i mknie do przodu, wbrew stęchliźnie intelektualnej i moralnej, która u nas panuje. Ale jak to robi na zdrowych zasadach,takich samych jak wszyscy. A im to już tym bardziej nie ma czego zazdrościć, sądzą, że zbudują wielki klubniech budują.
Człowieku, pomyśl co piszesz! 'Zdrowe zasady'? Czyli co Twoim zdaniem? Ogólnopolska stawka za wynajem stadionów? To wyłącznie sprawa zarządu Wisły, że płaci tyle za stadion. Lech załatwił sobie tak niskie stawki w sposób całkowicie przejrzysty, poprzez uchwałę władz miasta, które kalkulują raczej to, ile sukces Lecha może dać miastu, a nie odwrotnie. I co, przez to, że misie z Wisły nie umieją sie dogadać z władzami Krakowa mamy sobie w Poznaniu głowę popiołem posypywać? Pretensje możesz mieć jedynie do władz swojego klubu/miasta, ze tak nie jest u Was.

Co do punktu nr 3 w Twoim poście, to znów muszę stwierdzić, ze dyrdymały piszesz. Nasz PR jest zjawiskiem ogólnopolskim, takim samym, jakim zresztą był i Wasz z czasów dobrych występów w pucharach. I do tego ma sie nijak to, czy jest jeszcze Cracovia czy jakakolwiek inna konkurencja. Wizerunek zależy od postrzegania klubu przez osobę teoretycznie nie związaną emocjonalnie z klubem czy miastem. I na tym polu i my, i Wy mamy i mieliśmy równe szanse. Poza tym u nas na Wartę chodzi prawie tyle co na Cracovię, więc konkurencję też mamy jakaś

Przeczytaj post 'pana_premiera' z uwagą, może coś z niego wyniesiesz. Wiem że długi, ale warto.
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 13.01.2009 o godz. 12:20.
Odpowiedz cytując