Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2009, 11:12
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Marszałek w całej tej historii ośmieszasz sie jednym, napisałeś:

czyli z tego, że płacimy za stadion wynika, że nie ma transferów, dawaliśmy niższy kontrakt Lewandowskiemu?
ja to odczytałem w ten sposób.

1)1,4 mln złotych płacimy za stadion. Sądzisz,że nie ma to przełożenia na nasze wydatki transferowe?Gratuluje, to raczej Ty się takim myśleniem ośmieszasz, stosując słownictwo większości.. Wisła sam musi wypracować środki na to,aby zapłacić za wynajem, w innym wypadku taka suma byłaby na co innego przeznaczona. Liczcie koszty.
Nic nikomu nie zazdroszczę, dalekie mi to uczucie. Fajnie jest widzieć, jak ktoś się rozwija i mknie do przodu, wbrew stęchliźnie intelektualnej i moralnej, która u nas panuje. Ale jak to robi na zdrowych zasadach,takich samych jak wszyscy. A im to już tym bardziej nie ma czego zazdrościć, sądzą, że zbudują wielki klubniech budują. Cupiał pokazał ,ze nie jest to takie proste. Byle piłkarz dwa razy kopnie piłkę i już z tej przaśnej ligi chce zmykać. Oni uważają, że im się uda. Ich sprawa.
2) nie szukam żadnych spisków, tylko przytoczyłem fragment artykułu. Paranoja zaszła tak daleko,że nie wolno nic pisać o poznańskim tworze, bo zaraz zrywa się krzyk, że to z zazdrości. A czego ja mam im zazdrościc jak już? Sami się co niektórzy ośmieszają tym,że nie wolno tematu wywołać. Żyd w Poznaniu.
3) Mają świetny PRsuper. Ciekawe jakby sobie radzili w sytuacji gdzie w mieście są dwa klubu,a dykusja pomiędzy kibicami odbywa się na poziomie kastetów i sikier. Nie porównujmy sytuacji naszej i ich. Poza tym inaczej zarządza się klubem, który jest jednym w mieście i w zasadzie nie ma konkurencji.

bbbnba,słabiutko. Wobec tego ile udziałów ma miasto w waszym tworze?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.01.2009 o godz. 11:22.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując