Wyświetl pojedynczy post
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2009, 21:58
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Problem polega na tym że właśnie wyobraźni nie mam specjalnie wybujałej (czego czasami bardzo żałuję).
Czy z Żurawia jest kawał ch... czy nie to pewnie najlepiej mogliby powiedzieć jego najbliżsi (na przyklad żona którą zostawił dla jakiejś małolaty).
Pomijając już jednak nawet ten aspekt sądzę że za jakiś czas dotrze do Ciebie że świat jest niestety urządzony w ten sposób że dla tzw: dojrzałych ludzi to co ty określasz byciem "kawałem ch..." jest "sprytem i mądrością życiową".
Życie prywatne Żurawskiego to jego sprawa i prosze tu przynajmniej w tym temacie nie pisac o takich rzeczach.

Co wyście sie tak uczepili tego Romeu? czy gdzieś było napisane/powiedziane że sie nimi nasi działacze interesują? przynajmniej ja tego nie widziałem ale jeśli ma ktoś linka do tematu gdzie pisze że wyraźnie w tym okienku maja jakies plany wobec niego prosiłbym o umieszczenie jakiego wiaygodnego linka.

Ciekaw jestem tego Siilanpy, jego wyniki w lidze Finlandzkiej na pewno wyglądają obiecująco, ale czy jednak jest to zawodnik lepszy od Pawełka ? tego niestety nie potrafie stwierdzic bo nie widziałem żadnego meczu z jego udziałem. Obiecująco wygląda fakt że sam piłkarz zgłasza chęc zagrania w Krakowie, fajnie by było gdyby zagrał już teraz a nie za pół roku
Odpowiedz cytując