Wyświetl pojedynczy post
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2009, 13:21
Cały news:

Cytat:
Kuba - stuprocentowy Wiślak!
Z pomocy dr Wielkoszyńskiego, bez żadnych sprzeciwów ze strony działaczy Borussii Dortmund korzysta sobie najlepszy polski piłkarz Jakub Błaszczykowski.
Kuba cały czas "żyje" tym, co się dzieje w jego poprzednim klubie - krakowskiej Wiśle. Przynależności sentymentalnej do trójkolorowych barw nie wyrzekł sie nigdy. Nawet wtedy, gdy na jednym ze zgrupowań kadry narodowej we Wronkach nie było na rękę wysłuchiwanie "peanów" na jej cześć rosłym fanom poznańskiego Lecha, którzy odwiedzili Michała Żewłakowa.
Mało tego. W obecnym okienku transferowym prawie dopięty został transfer wujka Kuby Jerzego Brzęczka z Górnika Zabrze do ... Cracovii (wielkim orędownikiem takiego posunięcia był obecny szkoleniowiec "Pasów" Artur Płatek, który niegdysiejszego kapitana wicemistrzów olimpijskich z Barcelony zna jeszcze z czasów wspólnych wystepów przy Roosvelta), jednak przenosiny na ulicę Kałuży "wybił z głowy" członkowi rodziny ... Kuba, nie ukrywając, że "Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły".
Kuba śmieje się teraz, że to on jest menagerem wujka, a nie wujek kreatorem jego kariery.
"Błaszczu" oczywiście cały czas należy do SKWK. Ostatnimi czasy przekazał ludziom Stowarzyszeniem "dowodzącym" 200 zł, na 5 kolejnych składek członkowskich.
Nikt z fanów Białej Gwiazdy nie ma już chyba wątpliwości, że ten człowiek, który tak bardzo pomógł Wiśle (na jakim piłkarzu Biała Gwiazda tyle pieniędzy zarobiła na czysto?) powinien być ikoną dla nas - fanów ruch kibicowski przy R22 tworzących.
eskawuka.pl

przyznam szczerze, że aż mi mowe odjęło
WIELKI SZACUNEK
Odpowiedz cytując