Cytat:
Co do mojej opini najlepsza odzywka na mase to MonsterMass Biogenixa.
I pamietajcie kazdy jest trenerem dla siebie.Kazdy organizm jest inny i to ty jako osobnik pracujacy na siłowni bedziesz wiedział co na ciebie działa a co nie po dłuzszym okresie czasu.
I tutaj piszesz głupoty( chodz w wielu rzeczach masz racje ) poniewaz chłopak musiał by starannie wyliczyc sobie wartosc białkowa jedzenia ktore spozywa a wiemy ze na to nie ma czasu.
|
Podwieczorek był użyty w przenośni
Jeżeli chce się osiągnąć zadowalające efekty trzeba się jednak przyłożyć i zrobić coś dokładnie, nikt mi nie wmówi ze bez diety osiągnie ekstra przyrosty, to jest mit dawno obalony!
co do monster masa tez go mogę polecić chociaż u niektórych osób powoduje podniesieni stężenia cukru we krwi co jest dość niebezpieczne.
Jak już zahaczyliśmy o temat regeneracji to mogę dopisać jedno fajne zdanie krążące od dłuższego czasu w społeczności kulturystycznej a wypowiedziane przez samego Arnolda Schwarzeneggera

:
"Gdy nie musisz biec to idź, gdy nie musisz iść to stój, gdy nie musisz stać to usiać, gdy nie musisz siedzieć połoz się, gdy nie musisz leżeć-spij!"