Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2009, 20:45
Cytat:
Pewny jesteś? Skorża odesłał Łobodzińskiego i nikt nawet się (na szczęście) nie zająknął. Garguła, ma dać z siebie 100%, bez względu czy jest w Bełchatowie czy w Wiśle. Jeśli odpuści wiosnę w Bełchatowie, nie chcę go w Wisle widzieć.
Widzisz to jest Twoje zdanie. Ja uważam, że on powinien zrobić wszystko aby do nas trafić teraz. I nie chodzi tu o odpuszczenie, tylko odstawienie szopki. Jestem zdanie, że nie zostawią Garguły jeśli nie będzie przejawiał ochoty do gry. Po zakończeniu okienka jeśli nic z tego nie wyjdzie, oczywiście normalny trening i dbanie o formę, można to robić nawet w młodej ekstraklasie. On dostał taki kontrakt, że odstawienie szopki teraz jest wręcz wskazane. Odnośnie Łobodzińskiego to sytuacja jest całkiem inna Skorża dawał mu więcej szans niż na to zasługiwał.

Nie chce żałować na koniec sezonu że nie zrobiliśmy wszystkiego aby ściągnąć Gargułe do nas już teraz. Jakoś nie będzie mnie obchodzić wtedy w jakiej formie jest Garguła. Okresy przygotowawcze są na tyle długie że spokojnie można dojść do optymalnej formy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.01.2009 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując