jacek67 napisał(a):

Panowie
a ja mysle ze Bełchatów tak się napina bo;
1 wzielismy im Boguskiego wczesniej niz w umowie
2 chcielismy Gargułe w lecie bo mial miec klauzule
to teraz się odwdzieczają i tyle
|
Pewnie tak, ale przecież gdyby w umowie wypożyczenia Boguskiego nie było klauzuli o możliwości jego szybszego powrotu to byśmy go stamtąd nie wyciągnęli. Wszystko było więc zgodnie z przepisami.
A co do Garguły, to fakt, że w tej sprawie namieszał jego manager i zapewne ta sprawa zaszkodziła naszym stosunkom z Bełchatowem.
W każdym razie jestem dobrej myśli. Teraz Bełchatów chce po prostu jak najwięcej utargować. Jak do zamknięcia okienka pozostanie mało czasu, a Bednarz przedstawi ostateczną ofertę to myślę, że zmiękną. Bo na dobrą sprawę jakie mają korzyści z trzymania Łukasza?
Odszedł od nich Jarzębowski ii trener Janas. Prawdopodobnie odejdą kolejni zawodnicy, a o wzmocnieniach za dużo nie słychać. Przyszedł Ulatowski i ma za zadanie zbudowanie drużyny od nowa. Tylko jaki jest sens budowania drużyny z Gargułą, skoro wiadomo, że od czerwca już go nie będzie? Osobną kwestią jest to czy Garguła w każdym meczu będzie dawał z siebie 100%. Moim zdaniem w niektórych sytuacjach ze zdrowego rozsądku, a nie braku profesjonalizmu, odstawi nogę.