Dawno się tutaj nie wypowiadałem bo jakoś nie było czasu

A więc tak jak się wszyscy spodziewaliśmy Beto został piłkarzem Wisły. Wiąże z tym piłkarzem duże nadzieje i ciesze się , że w końcu skład zespołu wzmocnił jakiś wysoki napastnik jakiego chciał P.Skorża. Chciałbym naprawde aby ten transfer wypalił. Co do Garguły to wydaje mi się , że tamtejsi działacze będą zwlekać jak najdłużej bo wiedzą , że nam zależy aby Łukasz zagrał z nami już w tej rundzie. Dzięki temu mogą dyktować warunki i myśle , że wkońcu zapłacimy tyle ile oni chcą ! Jestem prawie w 100% przekonany że Garguła podobnie jak Beto wzmocni nas już teraz. Nasuwa mi sie także temat Żurawskiego. Co do powrotu Żurawia to jestem jak najbardziej na TAK. Może nie jest już to ten Żuraw co pare lat temu ale jestem przekonany , że nadal byłby jednym z najlpeszych piłkarzy w naszej lidze ! Co jak co ale Żuraw za granicą co sezon strzela te kilka bramek w ligach szkockiej czy greckiej , a są to ligi mocniejsze od naszej ! U nas też mógłby się przydac zwłaszcza , że swoje już zarboił i nie przyszedł by do Wisły wyłącznie dla pieniędzy (jak np. Garguła) ale z sentymentu do naszego klubu. Jednak pozostaje jedno pytanie ? Jeśli Żuraw by przyszedł to kto usiadł by na ławce ? Mielibyśmy teoretycznie 3 napadziorów do gry w 11 bo chyba po to sprowadziliśmy Beto? Chyba , że pewne jest że Paweł odchodzi i Bednarz szykuje atak : Żuraw- Beto ? Tego też nie można wykluczyć Póki co to ja jestem zadowolony z postawy klubu w tym okenku : Jak widomo potrzebny był nam : rozgrywający , bramkarz, skrzydłowy i napastnik . Dwie z tych pozycji udło nam sie zrealizować. Czekam jeszce na bramkarza i skrzydłowego (najlepiej lewego) i będę mógł powiedzieć , że Pan Bednarz wykonał swoją robote prawidłowo.