|
Wypisujecie głupoty. Jeśli Żuraw przejdzie do Wisły to dostanie gwiazdorski kontrakt. To jest zawodnik ponad przeciętny na naszą ligę vide Brożek. To tak jak myślałem o sprowadzeniu Dudka z Realu, nawet jeśli zagrałby 2 dobre mecze napastnicy trzęśliby portkami przed jego klasą i nie mogliby w strzelić się w pustą część bramki. Pokażcie kogoś lepszego od Żurawskiego w naszej lidze. Kosowski jak do nasz przychodził miał nie za ciekawą metrykę gry za granicą a był gwiazdą, a Żuraw gwiazdą jest za granicą a u nas będzie ponad tą ligę. Dlatego jestem ciekawy powrotu Franka ale myślę że bardziej przystanie do poziomu naszej ligi. W kwestii najbliższych transferów to obawiam się że może być posucha. Garguła pewnie od lata, a wszystko przez wybór Ulatowskiego na trenera. Beto już jest naszym zawodnikiem, ale nawet jeśli jego umiejętności nasz oszołomią to będzie musiał mieć czas na przystosowanie się do stylu i taktyki, więc wypali dopiero pod koniec rundy. Liczę na tajemniczy transfer Bednarza (albo Żurawskiego już). Myślę że Skorża pokarze swoją klasę bez wielkich wzmocnień zdobędzie MP a do tego przyczyni się wysoka forma ostatnio słabiej spisujących się Łobo, Niedzielana, a do dyspozycji z początku sezonu wrócą Pietia, Jirsak i Boguski. Zobaczcie jaki się robi tłok i rywalizacja w składzie.
|