Wyświetl pojedynczy post
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2009, 12:51
Wielu z nas płacze, że w klubie nie ma dużych transferów gotówkowych, a ja jestem ciekaw ile każdy z malkontentów wydał w minionym roku na pamiątki klubowe, ile razy był na R22 wspierając drużynę dopingiem i pieniędzmi przeznaczonymi na bilet. Co do walki o mistrzostwo, to wszyscy w Krakowie są przyzwyczajeni, że Wisła ma zdecydowaną przewagę kadrową nad resztą rywali, bo tak przez lata było za wyjątkiem sezonów 2005/2006 i 2006/2007. A ja chciałbym aby Wisła wreszcie pokazała charakter i wydrapała rywalom mistrzostwo mając porównywalny personalnie skład z rywalami. Wszyscy narzekamy na poprzednią rundę, gdzie graliśmy bez skrzydeł i z osamotnionym Brożkiem w ataku, a prawda jest taka, że gdyby nie cienki Pawełek (nigdy nie będę miał do niego szacunku za tego fuck'a , którego sprzedał kibicom), to jesień zakończylibyśmy na pozycji lidera. Ja w naszej drużynie widzę spore rezerwy - Łobodzińsk, Niedzielani i Zieńczuk gorzej już grać nie mogą więc każda zwyżka formy z ich strony będzie korzystna dla drużyny. Do tego dochodzi Małecki, który fajnie się rozwija i Beto, który może odciążyć Brożka. A co do szerokości kadry naszej drużyny, to brakuje tylko klasowego skrzydłowego. Na ławce będa siedzieć tacy zawodnicy jak Cleber (Głowacki), Singlar, Diaz, Cantoro, Zieńczuk, Łobodziński, Niedzielan, Jirsak (gdy przyjdzie Garguła). Dlatego nie ma co panikować, a tylko Skorża musi pogonić całe towarzystwo do ciężkiej pracy na obozach przygotowawczych, bo poprzednia runda była słabiutka pod względem wytrzymałości fizycznej piłkarzy.
Odpowiedz cytując