Fajniej wygladalo jak spalanie roslo niz predkosc
Wczesny ranek, jezioro spowite mgłą... niezmąconą taflę wody przecina łódka. Na łódce wieszcze: Adam Mickiewicz i Aleksander Puszkin recytują wymyślone na poczekaniu fraszki. Wtem ich oczom ukazuje się druga łódka, w której siedzą dwie przepiękne białogłowy. Puszkin widząc tę piękną scenę wypowiada te słowa:
- Cud nad cudami, dziw nad dziwami, łódka płynie choć jest z dwiema dziurami.
Na to wieszcz Adam:
- Hola, hola mości panie, są dwa kołki na zatkanie.
Kobieta w kwiecie wieku staje przed lustrem i mówi do męża.
- Ech... przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie... Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, coś miłego!
- Wzrok masz dalej dobry!
Dwie stare panny, które razem mieszkają, położyły się wieczorem spać. W pewnej chwili jedna z nich mówi:
- Czy nie wydaję ci się, że w pokoju słychać jakiś szmery?!
- Chyba tak - mówi druga nasłuchując - czyżby dostał się do mieszkania jakiś mężczyzna?!
- Jeśli tak, to pamiętaj, że ja pierwsza go usłyszałam!
Na przyjęciu goście spierają się, kto jest bardziej godny zaufania - kobiety czy mężczyźni.
- Żadna kobieta nie potrafi dochować tajemnicy - powiedział pogardliwie jeden facet.
- Nie wydaje mi się - odpowiedziała kobieta - Trzymam w tajemnicy mój wiek odkąd skończyłam 21 lat.
- Któregoś dnia pani się wyda - upierał się facet.
- Nie sądzę! - odrzekła - Kiedy kobieta trzyma coś w sekrecie przez 27 lat, może zatrzymać go na wieki!
hardcore ;p
Podejrzliwy maż , przeczuwając , że małżonka zdradza go, postanowił bez wcześniejszego uprzedzenia wrócić szybciej z delegacji. Jak zaplanował, tak tez zrobił.
Po przyjeździe do domu, nie mylił sie zastał kochanka swojej żony w łóżku. Ten zaskoczony poderwał sie z łóżka ale opanowany maż powiedział mu , żeby lezał i nie wstawał a on schowa sie w szafie i poczeka az przyjdzie jego zona , tak tez zrobił. Wszedł do szafy , lekko uchylił dzrzwi żeby wszystko widzieć. Po krótkiej chwili weszła jego żona do sypialni , zrzuciła z siebie szlafrok, ukazujac swe piekne ciało kochankowi i mówi do niego-
-weź mnie teraz, zerżnij mnie tak , żebym sie zejszczała!!!!!!
na to przerażony kochanek odpowiada-
-zaglądnij do szafy , to sie zesrasz!!!!
peace