Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2009, 11:33
zim zum napisał(a):Wyświetl post
chłopie, bo powiedz mi jaki sens ma ściąganie 33 letniego napastnika, dawanie mu sporego kontraktu i liczenie na nie wiadomo co. Wisła z Żurawskim za najlepszych lat nie weszła do LM, to na co mamy liczyć po tylu latach. Powinno się szukać gości perspektywicznych, którzy wniosą dużo dobrego do drużyny i ewentualnie będzie można jeszcze sprzedać ich z zyskiem, a nie emerytów.
Dlatego bo gra w 5 zespole ligi greckiej, która jestkilka razy silniejsza od polskiej, a Żurawski gra jako jedyny, wysunięty napastnik.Mam znajomego Greka , który bardzo chwali Żurawskiego za jego grę. Dlatego, że Żurawski mówi, że nie pieniądze są dla niego najważniejsze (i ja wierzę, w to co aktualnie mówi).Wkoncu, to ostatnia szansa dla niego, by zaistnieć.
Przychodząc do nas dostanie max 200 tyś euro za sezon + premie i kontrakt i roczny kontrakt z opcją przedłużenia.
Żurawski tak czy siak na polskich boiskach będzie zwyczajnie brylował, zwłaszcza, że będzie mieć za plecami dobego ofensywnego pomocnika.Żurawski jest graczem, który bewzględnie potrafi wykorzystywać sytuację, a Brożek ma z tym problem.

Gdzie znajdziesz tych perspektywicznych graczy, którzy wniosą dużo dobrego dla drużyny?Według Ciebie jaki wiek musza mieć, by byli uznawani za "młodych i perspektywicznych"
Tylko oszczędź mi tu Lewandowskiego, Błaszczykowskiego itp.

Do tupeta.
Mistrzu coś ci napisze. OKIENKO TRWA DOPIERO 10 DNI!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.01.2009 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując