Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2009, 23:03
Spodziewałem się trochę "innego" startu tego okienka w naszym wykonaniu. Wiem, że podpisaliśmy Gargułę, na którego wykupienie nie mamy teraz kasy, podpisaliśmy także Beto czyli anonimowego gościa z Brazylii, którego na pewno nikt z naszych działaczy nie widział na żywo. Moim zdaniem coś tu nie gra. Osobiście myślałem, że będziemy ściągać graczy, których obserwowaliśmy, gdzie byliśmy może nawet już po słowie z jakimiś klubem a tu okienko startuje i klapa kompletny brak przygotowania. Bierzemy napastnika, którego podsyła nam menadżer, na celowniku mamy 33 letniego Żurawskiego. Dla mnie to nic innego jak kompletny objaw bezradności. Mówcie co chcecie ale Lech zrobił szybko transfery, widać że nic nie odbyło się tam przypadkowo bo obserwowali tych zawodników. My po raz kolejny bazujemy na darmowych zawodnikach, delikatnie mówiąc nie ma kasy na transfery. Wszystko odbywa się na zasadzie przypadku. Jeśli przegramy mistrza, to w trakcie trwania tego okienka. Jesteśmy na dobrej drodze aby to zrobić. Nie mówcie, żę panikuje, gołym okiem widać, że nie ma kasy.

Nie wiem co robił w trakcie trwania sezonu Bednarz i jakie ma pole manewru ale na pomysł zatrudnienia Garguły na to nawet zwykły kibic może wpaść. Z Żurawskim podobnie. Dodam, że np mi też można byłoby wkręcić napastnika za darmo. Do tego nie trzeba wcale dyrektora sportowego bo jak na ten moment okazuję się że Bednarz nic nie pokazał. Ale mówię nie che go oceniać bo nie wiem jakie ma pole manewru.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.01.2009 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując