Co do Żurawia to jak piszą może jednak wylądowac tam gdzie wielu dawnych Wiślaków czyli na Cyprze wiec trzeba sie spieszyc !!!
http://www.weszlo.com/news/2107[/QUOTE]
Dla mnie te "felietony" na weszło to jest żenada i 7 metrów mułu. Nie dość, że nie podpisane z imienia i nazwiska, czyli od razu można walić niezłe farmazony i koloryzować jak choćby w przypadku Żurawskiego. Od razu widać, że wypowiada się ktoś kto nie śledzi w ostatnich sezonach kariery Żurawia (gorsze statystyki w pewnych okresach są nie jego winą, bo Celtic to klub który co roku wzmacnia linię napadu i konkurencja jest ogromna - a poza tym w ostatnim roku Żuraw naprawdę bardzo dobrze radzi sobie w silniejszej od polskiej lidze greckiej) ale przecież jak to modnie tak fajnie komuś przywalić i przykozaczyć jakimiś niesamowitymi porównaniami. Tak samo mnie śmieszy komentarz dotyczący sytuacji PGE. Mają gorszą sytuację finansową, kurek przykręcony (tak trudno zrozumieć) ale przecież można tak fajnie się powyśmiewać. Żenada. Jaki jest sens tego że te felietony ukazują się w internecie? Czy mają jakąś wartość?
Powiedzmy, że jak na weszło wypowiada się piłkarz, podpisuje się, opowiada o sobie w ostatnim czasie, ocenia to to jest ciekawe, bo bierze odpowiedzialnośc za to co pisze i jest kompetentny by pewne sytuacje przedstawiać, bardziej wiarygodny. A te anonimowe feleietony co widziałem na weszło to dla mnie żenada.