Wyświetl pojedynczy post
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2009, 17:28
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Sam zdobył,premi nie wziął? nie wiem gdzie to jego poświęcenie,które byłoby adekwatne, aby stwierdzić"tyle dla klubu zrobił". Chcą na nim teraz zarobić, ich prawo...
Garguła grał wtedy prawie całą rundę z niedoleczoną kontuzją, bo chciał pomóc klubowi w wygraniu ligi. A BOT walczył przecież o mistrza do ostatniej kolejki. Garguła okupił potem to długim leczeniem i dochodzeniem do formy, Euro z pustym przebiegiem i w ogóle tak poprzedni sezon miał z głowy. Ot... tyle zrobił chociaż mógł jak Dawidowski położyć się do łóżka albo w ogóle obrazić się na klub że puścił Matusiaka i nie miał już wtedy kto goli strzelać.
Ja też myślę, że tu jest gra na zwłokę i na zarobienie chociaż jeszcze paru euro więcej. Nawet w Bełchatowie mają chyba świadomość, że zawodnik w takim momencie nei będzie grał na 100%, nie zaryzykuje na boisku. Kosa zapytany wprost odpowiedział, że trudno mu będzie o pełne zaangażowanie, jeśli wie że za pół roku go tu nie widzą - dlatego odszedł. Podobną deklarację składa teraz Baszczu.
Negocjacje mają to do siebie, że trzeba poczarować przeciwnika a poza tym wolą pewnie puścić Gułe na dwa dni przed startem ligi, żeby nie miał czasu na zgranie - nie będą wtedy wzmacniać tak Wisły.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując