Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2009, 14:10
Cytat:
I dlatego, że miałeś tylko jedną godzinę historii w liceum, takie pierdoły wypisujesz w tym temacie. Rozumiem, że historia Europy powinna być ważniejsza od historii Polski?

Prymitywizm pełna gębą .
Zdawałem ją na maturze , więc może nie za dużo , ale coś tam wiem .
Gdzie z mojej wypowiedzi wynika , że historia Europy powinna być wazniejsza od historii Polski ?
Wyraźnie napisałem , że historia Polski powinna być odrębnym przedmiotem na który poświęca się jedną godzinę lekcyjną tygodniowo , natomiast cała reszta historii (z uwzględnieniem Europy , to jest raczej oczywsite , sądzisz że bardziej przydatne jest , to aby Polacy uczyli sie o chińskich dynastiach ? ) jako odrębny przedmiot .
Nie wiem jak obecnie wyglądają proporcje , ale nie sądze by dużo odbiegały od tego co napisałem a już na pewno dla nauczania historii Polski moja propozycja jest lepsza niż ta która przewiduje jedna godzine tygodniowo na ten przedmiot .

Cytat:
Zajebiste
Nie wiem czy zajebiste , ale napewno prawidziwe . Jest obliczone ile powinna wynosić emisja gazów cieplarnianych i jaki to ma przekład na obniżenie temperatury . I to czy dla Ciebie obniżenie o taką wartość jaką podałeś jest śmieszne , czy nie , to nie ma znaczenai bo raczej klimatologiem nie jesteś i wątpie abyś znał dokładne założenia planu ogarniczenia emisjo CO2 a co za tym idzie walki z globciem . Jak już wcześniej wspomniałem łącząc tą wartość z kontekstem wcale tak śmisznie nie jest .

Cytat:
Bezkrytycznie przyjmujesz to ci ci ktos mowi o wplywie czlowieka na srodowisku i planowanemu dzieki naszym dzialaniom obnizeniu o 2 stopnie. No coz, niewiele sie osiagnie w rozmowie z toba bo na wyniki badan nie reagujesz tylko dalej piejesz swoje.
Moge napisać to samo tylko w odwrotną stronę . Ty bezkrytycznie przyjmujesz to co Ci ktoś mówi o wpływie człowieka na środowisko i na wyniki badań nie reagujesz tylko piszesz swoje . W końcu ja linki odnośnie swojego stanowiska też wklejałem .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 09.01.2009 o godz. 14:13.