Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2009, 07:02
Na lewej stronie będziemy mieli prawdopodobnie Gargułę, więc nie będzie problemu lewego pomocnika. Aczkolwiek zobaczymy jak to Maciek poukłada. Zawsze na boku pomocy może zagrać Boguski, który robi znaczne postępy i moze się okazać że będzie lepszy od Garncarczyka czy innych skrzydłowych w naszej lidze. Wtedy Garguła do środka pójdzie. Bardzo mnie ciekawi jak zaprezentuje się ten Beto. W Brazylii byle kogo nie nazywają odkryciem roku stany Sao Paulo, chyba największego w Brazylii. Więc gość umiejętności musi mieć. Ponadto nie ukrywajmy, w Palmeiras grali w ostatnich latach naprawde niezli napastnicy, jak Alex Mineiro czy Kleber, więc ciężko mu było się przebić. Jeszcze kontuzja.

Myślę że przy Maćku ten chłopak się rozwinie w bardzo dobrego napastnika. Śmiem twierdzić że jest to talent na miarę Brożka. Zresztą widzę tu pewna analogię. Paweł w wieku 17-18 lat, grał świetnie, strzelał gole w kadrach młodzierzowych, a potem długo nie mógł się przebić do pierwszego składu. Zawsze grali czy to Franek, Żuraw, Kuzba czy Dubicki.Też był wysyłany na zaplecze ekstraklasy, aż wreszcie w wieku 23 lat się rozwinął w dobrego napastnika. Mam nadzieję że tak samo będzie z Beto.
Odpowiedz cytując