nesta napisał(a):

Swietnie, na testy przyjedzie serbski bramkarz z ligi Indonezyjskiej 
Ja nie moge zrozumiec dlaczego w Wisle nie docenia sie i nie rozumie jak wazna w pilce jest pozycja bramkarza, ze nie mozna na niej oszczedzac. Bo pomocnik, napastnik popelnia blad i nic on nie kosztuje, a postawa bramkarza ma realny wplyw na wynik meczu. Cala druzyna sie nameczy, a slaby bramkarz wszystko przekresli. Dlatego tu powinien byc wybor najlepszy na jaki stac klub - nie mozna oszczedzac. Niestety u nas patrza na ta pozycje przez palce, dziwne i niezrozumiale to dla mnie podejscie...
|
Nastepny i jak wiekszosc, tylko troche z innej strony. Napastnik czy pomocnik popelni blad i nic nie kosztuje? Czyli mowisz ze jest jakakolwiek roznica miedzy puszczeniem szmaty a nie strzeleniem 'setki'? Dla mnie nie ma, tu i tu ktos bardzo zawala..
Emjot, o ile jeszcze Baszczu ujdzie, mimo ze to dalej jeden z najlepszych prawy obroncow w lidze, to Glowka na tej liscie, ktory o 2 lat mial malo kontuzji i najlepszy Polski stoper, a jeszcze pol roku temu wszyscy pscioczyli czemu to nie wizieto go na EURO, troche slabsza druga czesc tej rundy i trudno, ale to jest zawodnik ktory nam wiele dobrego jeszcze przyniesie, jak przepracuje wiekszosc okresu przeygotowawczego to znow pewnie bedzie w formie, 2-3 mecze i znow sie zacznie chwalenie..