Nie mniej jamajczyku, nie żebym Cie krytykował, ale na stadionie nie śpiewasz JŻS ani Zawsze nad wami ... itd itp?
Parę słów jak ŻYD = BRAT , sory nie mogę się z tym zgodzić. Nie popieram w tym konflikcie żadnej ze stron, ale proszę Cię nie nazywaj żyda naszym bratem i sprzymierzeńcem. Żydom przez jarzmo IIWŚ się trochę w dupach poprzewracało. W zasadzie można powiedzieć, że im się nie dziwię, ale bez przesady...
Oczywiście nie mogę się zgodzić z qazwsx czy jak mu tam, bo to dla mnie patologia. W żadnym wypadku konflikt gazowy nie odciąga mojej uwagi i uwagi ogólnoświatowych potentatów od problemu izraelsko-palestyńskiego. Fakt, ten gazowy bardziej nas dotyczy i dotyczy inne kraje środkowej Europy, ale jednak duża pomoc humanitarna i m.in. rozmowy czy to Sarkozy'ego czy innych polityków z tamtymi narodami pokazują, że świat od tego problemu nie ucieka...
Widzę, że napisanie PSOR to od razu zmiana tytułu. Raczej upotocznienie? Tak na codzień z szacunku zwracamy się do nauczycieli, których szczególnie lubimy? Nie wiem, może ja tak mam. Po prostu szacunek.
Dla Ciebie wikipedia jest wiarygodna, dla mnie nie. Dla Ciebie mój WOSowiec nie jest wiarygodny, dla mnie jest. Porównanie z ilością trenerów reprezentacji jest nie do końca trafne, ale motywować swojego ALE nie będę, bo szkoda mi na to czasu.
Nie będę Ci tłumaczył co w tym gościu jest takiego wiarygodnego i wielkiego WOW, ale mnie wystarczy jego rozumienie ekonomii, znajomość i powoływanie się niemal we wszystkich dyskusyjnych sprawach politycznych dla Polski na KONSTYTUCJĘ, czyli na najważniejszy prawny dokument w naszym kraju? (którą niestety ma w małym paluszku) i ogólne rozeznanie, oczytanie, po prostu WIELKA WIEDZA w tym temacie przyćmiewa dla mnie wiele. Wiele - tzn. to, że jego ideałem politycznym jest Platforma i Tusk. No ale to już od gustu zależy, a podobno z tym się nie dyskutuje.
Edit: Jeszcze tak uściślając. Mówiąc całkiem poważnie - nie mam pojęcia czy jaki ma tak naprawdę on tytuł ale z ciekawości zapytam. ;]