Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2009, 20:05
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie mam pewności ale jest dużo rzeczy które na to wskazuję. Między innymi informacja o naszym zainteresowaniu Romeu pojawiła się w tym samym newsie co Marcelo, jak wiemy ten drugi do nas trafił a jego menago jest pan pan Hector. Bednarz w momecie kiedy ten news ujrzał światło dzienne, w wywiadzie dla wisłasoccer potwierdził nasz interes do Romeu. Także prawdopodobieństwo jest duże bo nie sądze abyśmy mieli jeszcze jakieś inne kontakty w Brazylii.

Odośnie tego gdzie mieszka Hector to z tego co gdzieś czytałem to chyba nie na stałe tylko pare miesięcy tam mieszkał.
Szczerze powiedziawszy to zawsze wydawało mi się że Peralta to nikt więcej jak zwykły geszefciarz. Interesy robi od przypadku do przypadku wykorzystując to że mówi po hiszpańsku (portugalsku?) i po polsku.
Natomiast jeśli miałby faktycznie podpisane stałe umowy managerskie z piłkarzami pierwszej ligi brazylijskiej to znaczyłoby że nie jest z nim tak źle. Moim zdaniem sam fakt reprezentowania Marcelo przy transferze do Wisły nie przesądza o tym czy Peralta miał z nim podpisany wcześniej stały kontrakt. Bardzo często się zdarza że w momencie gdy dany manager przychodzi z konkretną ofertą to piłkarz zapomina/rozwiązuje kontrakt z dotychczasowym managerem i podpisuje z nowym. Tak by mi to wygladało również z przypadku Marcelo/Peralty
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 07.01.2009 o godz. 20:07.
Odpowiedz cytując