Cytat:
|
Sama ta informacja wydaje mi sie dość niepradopodobna (biorąc pod uwagę że Hector na stałe mieszka w Katowicach). Nie jestem pewien czy napisali tak z rozpędu czy faktycznie jest coś na rzeczy. Masz jakąś wiedzę w tej sprawie?
|
Nie mam pewności ale jest dużo rzeczy które na to wskazuję. Między innymi informacja o naszym zainteresowaniu Romeu pojawiła się w tym samym newsie co Marcelo, jak wiemy ten drugi do nas trafił a jego menago jest pan pan Hector. Bednarz w momecie kiedy ten news ujrzał światło dzienne, w wywiadzie dla wisłasoccer potwierdził nasz interes do Romeu. Także prawdopodobieństwo jest duże bo nie sądze abyśmy mieli jeszcze jakieś inne kontakty w Brazylii.
Odośnie tego gdzie mieszka Hector to z tego co gdzieś czytałem to chyba nie na stałe tylko pare miesięcy tam mieszkał.
PS.Przełożenie negocjacj z Bełchatowem świadczy o tym że chyba Bednarz musi coś załatwiać teraz. Pewnie dopina transfer Beto. A odnośnie tego oborńcy to myślę że mieliśmy do niego interes jednak nie mamy pewności że jego kontrakt się skończył i boimy się ewentualnych kar FIFA.