fcz1985 napisał(a):

Uran235 - ninja musi być twardy
|
Ale co za dużo to niezdrowo, niedokrwienie mózgu powoduje obumieranie szarych komórek.
Tiramisu napisał(a):

Nie byłam nigdy na studniówce. Swoją w szpitalu przeleżałam. Może ktoś nie ma z kim iść?
|
A myślałem, że tylko ja nie byłem w życiu na studniówce. Ja na swoją nie poszedłem z własnej woli. Po pierwsze miałem to nieszczęście, że uczęszczałem do łódzkiej jedynki, tzw. liceum elytarnego, co oznacza, że połowa ludzi w pamięci liczy całki, ale na przerwach stoi twarzą do ściany i się ślini. Ponadto nawet po wyeliminowaniu kobiet, które ślinią się do ściany i tak większość wyglądała tak, że człowiek wolał nie sprawdzać, czy to wybryk matki natury, czy wspólne dzieło nowoczesnej medycyny i liberalnych poglądów. Oczywiście jako liceum elytarne ludziom spoza szkoły wstęp wzbron( mogliby spłoszyć frakcję śliniących się). Plus oficjalny zakaz alkoholu, co oznaczało, że to nauczyciele będą zdecydowanie bardziej nawaleni niż uczniowie. To jak tak sobie podliczyłem, że na samą miejscówkę wydam dwie bańki, plus pewnie coś tam trzeba będzie do ciuchów kupić, plus własny alkohol, który trzeba będzie przemycić, bo lokal zewnętrzny, a nie w szkole, a w zamian jedyne co dostanę to widok nawalonych pedagogów... To ja dziękuję, wolę się nawet alienować.
Z jednej strony awatar Kamila, z drugiej strony na studniówkę idzie z wyborową. Drogą dedukcji wywnioskowałem, że awatar Kamila przedstawia jego starą!
Takie pytanko- czy Wam się też forum muli?