Wyświetl pojedynczy post
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2009, 18:09
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Skąd Wy w ogóle macie te info dotyczące Żurawskiego? Z tego co wiem ma obowiązujący jeszcze przeszło rok kontrakt z Larissą i Żurawski zamierza go wypełnić, a Grecy nie zamierzają oddać jednej ze swoich gwiazd za friko, nawet jeżeli jest już dość wiekowy. Ktoś pisał o Poborsky'm, jednak w niego przypadku warto zwrócić uwagę, że nie grał w Celticu, a w Manchesterze, Benfice i Lazio, natomiast gdywracał do Czech miał "tylko" 30 lat. Jedyne z czym jestem w stanie się zgodzić to z tym, aby dać nawet rekordowy kontrakt dla Brożka ze względu na jego klasę sportową i z tym aby nie sprowadzac zbyt dużej ilości zagranicznych grajków, bo wtedy z klubu z tradycjami robi sie tylko sponsor.
Ja niewiem. Nie dośc że już Kosowski pokazał jakim był wzmocnieniem po powroie pomimo tego że zagranicą grzał głównie ławę a sam Żurawski gra regularnie w Larissie nie wspominając o jego zasługach dla Wisły a tu dalej go nie chcą bo za stary....
ja powiem tyle. Ja Żurawia bym widział w Wiśle byłby to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu na ostatnie kilka lat jego kariery.
Dla przykładu Ryan Giggs 35 lat, a nadal gra Manchesterze United.

ps. Celtic to mimo wszystko wyższy poziom niż Lazio i Benfica a ten Machester to UTD czu City?
Odpowiedz cytując