Mauro bym sie pozbyl, chocby za darmo w obliczy przejscia do nas gargulca, pamietajmy ze na defensywnego moze grac Diaz, i uwazam ze w tym momecie jest o wiele pozyteczniejszym zawodnikiem od Cantoro. Tym bardziej patrzac na jego wysoki kontrakt, ale czy on sam bedzie chetny pozbywac sie takiego cieplego stoleczka wiedzac , ze raczej juz nigdzie takiego kontraktu nie dostanie.
Baszczu juz troszke wypalony, ale mimo wszystko dalej jeden z najlepszych defensorow w lidze, dal bym mu jeszcze roczny kontrakcik, napewno bylby pozytecznym i przydatnym UZUPELNIENIEM skladu!
I ktos wyzej wspominal, ze niby Glowa zarabia za wiele...stuk puk, ja osobiscie uwazam, ze gdyby omijalby go kontuzje, to taki Marcelo czy Cleber mogli by mu buty czyscic, powiem wiecej uwazam, ze jesli przepracuje dobrze sezon przygotowawczy i omina go choc raz kontuzje, to do niego bedzie dobierany Cleber, lub Marcelo a nie odwrotnie.
Zieniu jeszcze te pol roku i bye, a jesli ktos chcialby teraz dac zaniego chocby 100tys euro, sprzedac bez zalu. Na jego pozycji rownie dobrze mozec grac Gargulec.
Co do Zurawia jestem na tak uwazam, ze napenwo jesli chodzi o polska lige bylby wzmocnieniem, i z trojki Zuraw, Beto , Niedzielan (gdyby wrocil do formy) Skorza mial by calkiem spore mozliwosci w ataku i ustawienie obok Brozia takiego zawodnika jaki pasuje mu pod konkretnego rywala. Zuraw ( zawodnik podobny do Brozka, moze juz nie z ta szybkoscia ale napewno skuteczniejszy) (Beto- Wysoki napastnik o ktorego tak dlugo prosi sie juz nasz treneiro) (no i Niedzielan gdyby odzyskal swoja szybkasc napewno przy prostopadlych pilkach Gargulca tez moglby jeszcze sie nam przydac) Zuraw 2 lata jeszcze moglby pograc u nas spokojnie.
kubawislak napisał(a):

|
Nie, nie i jeszcze raz nie tyle z mojej strony co do powrotu Żurawskiego, trzeba sprowadzić młodego utalentowanego grajka, który potem odejdzie z zyskiem...
|
I tu sie nie zgodze, nam potrzebni sa zawodnicy na teraz, w walce o MP ten sezon jest bardzo wazny, kto wygra MP bedzie mial szanse na realny awans do LM. Jak widac Lech sie wzmacnia kolejnymi serbami i chorwatami, tak wiec mlody (podobno utalentowany) lecz niepewny to juz jest Beto ( jesli transfer dojdzie do skutku) ktos doswiadczony jak Zuraw napewno pomogl by nam w walce o MP.