Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2009, 15:53
Panowie zluzujcie i trzymajcie jakis poziom tego forum.To po pierwsze.

Po drugie co do transferow

Gargulec-sens jego transferu bedzie wtedy jesli Bednarzowi uda sie utargowac z Balchatowem i bedziemy mieli go juz na wiosne.Bez rozgrywajacego z niepewnym Jirsakiem(choc w Tomka wierze)i irytujacym Mauro ciezko bedzie cos zdzialac w ataku.Mistrz otwiera nam furtke do Pucharow ,a wiec do mozliwych dalszych wzmocnien itd.Jest szansa go zdobyc wiec trzeba zrobic wszystko ,by tego dokonac,Mysle ze Bednarz tez to wie.

Co do tych Brazylijczykow.Ja nie wiem,2 siedzi w jakims hotelu ,jak w twierdzy Alcatraz a robi sie z tego szum jakby tam bylo ich conajmniej 5 kazdy wart 5 baniek Euro .JEDNEGO moze zakontrkatujemy a drugiego co juz Bednarz powiedzial nie.Nie wiem o co tyle szumu w gazetach itd,Jak Legia z Lechem robia transfery to cisza,nikt nic nie wiem dopiero po fakcie jestesmy informowani.Po prostu za duzo medialnosci w tym wszytkim i robienie wody ludzom z mózgu.Codziennie klka newsow zwiazanych z transferami itd,z jednej strony zawsze medialnie Wisła była na topie ,ale z drugiej moglo to by sie odbywac bardziej po cichu.

A co do Zurawia ,to jestem na Tak,ale kontrakt motywacyjny na gora 2 lata.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.01.2009 o godz. 15:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując