Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2009, 13:14
Marszałek słuchaj uważnie, bo chrzanisz głupoty, po pierwsze:
Cytat:
Moje oczekiwania były tym bardziej uzasadnione,że Bednarz pokazał, ściągając Marcelo, że można dobrego grajka, wypatrzyć, wyciągnąć z bardzo dobrego klubu i do tego jeszcze podpisać. Czemu teraz poszedł na łatwiznę?Do tego tak przepłacając. Nie wiem.
A to dla tego, że za darmo takiej klasy gracza do ataku nie sprowadzi się.

Po drugie gadasz, że Garguła nadaje się tylko do polskiej ligi...a to niby czemu? bo nie grał tyle razy w europejskich pucharach co Zieńczuk, Cantoro, Baszczyński? Oni się nadają? tak?

A ja Ci mówię, że się nadaje. Obejrzyj kilka meczów kadry. Może przejrzysz na oczy.

A co do Braza - to on nie dla nas jest, tylko do Panathinaikosu. Bendarz powiedział - tylko nie wiem w co pogrywa Peralta...Chyba, że chce wcisnąć go, a opchnąć tam Marcelo.

PS: O ile pamiętam, za Nei'a mieliśmy dać 700k EURO. Może wreszcie trzeba te pieniądze wydać...

A co do Garguły, to chyba raczej nie zobaczymy go wiosną. Więc na przyszły sezon szykuje nam się mocny team. Jeśli rzeczywiście przyjdzie Żuraw. Obyśmy tylko obronili mistrza...I zatrzymali Pawła. Swoją drogą, nie wiem, czy nie byłoby dobrze dać Brożkowi np 500k euro i go zatrzymać...
Odpowiedz cytując