Wyświetl pojedynczy post
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 22:33
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Lol nic ciekawego, trafił do reprezentacji pociągnął GKS do wicemistrzostwa, zmoczył całą obronę Wisły, ładował takie bramy, że przecierałem oczy ze zdumienia, z wolnych zewnętrzniakami z powietrza, po oknach, po ziemi itp wtedy z nim grał także Boguski a różnica między nimi była taka że nasz Rafał to mógł mu buty czyścić w szatni. Poprzedni sezon miał średni ale na tyle dobry aby upokorzyć Iwańskiego po raz już nawet nie wiem który w starciu najlepszy rozgrywających ligi. Ta runda była bardzo udana dla Garguły a Bełchatów zawdzięcza tą wysoką pozycję w tabeli, nie boje się tego powiedzieć w 70 % jego dobrej grze i kluczowym asystom i bramką.
nie chciałem zabierać głosu w tej słownej przepychance na temat przydatności Garguły. I właściwe nie musiałbym bo wszystko właściwie kolega westersyl zawarł w tym poście. Z ciekawości zapytam, krytykantów tych którzy uważają, że Garguła w swojej karierze miał dobrą tylko jedną rundę, ile meczy GKSu wiedzieliście w poprzedniej rundzie? Ja widziałem większość i wiem, że od początku sezonu utrzymywał on naprawdę dobrą formę, robił co do niego należało, rozgrywał! A to co wyczyniał w końcówce samej rundy to można z powodzeniem porównać do tego pamiętnego sezonu (tak tego z Matusiakiem).
Jestem pewien, iż jeśli nie przytrafi mu się kontuzja, również i w Wiśle udowodni, że jest wielkim jak na nasze warunki piłkarzem. I mogę założyć się o to z kolegą Marszałkiem (o piwko?).
Odpowiedz cytując