Wyświetl pojedynczy post
max TS
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 21:52
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Lol nic ciekawego, trafił do reprezentacji pociągnął GKS do wicemistrzostwa, zmoczył całą obronę Wisły, ładował takie bramy, że przecierałem oczy ze zdumienia, z wolnych zewnętrzniakami z powietrza, po oknach, po ziemi itp wtedy z nim grał także Boguski a różnica między nimi była taka że nasz Rafał to mógł mu buty czyścić w szatni. Poprzedni sezon miał średni ale na tyle dobry aby upokorzyć Iwańskiego po raz już nawet nie wiem który w starciu najlepszy rozgrywających ligi. Ta runda była bardzo udana dla Garguły a Bełchatów zawdzięcza tą wysoką pozycję w tabeli, nie boje się tego powiedzieć w 70 % jego dobrej grze i kluczowym asystom i bramką.
hm.. no tak.to teraz juz wiem. szczegolnie te kluczowe bramki mnie przekonaly i zmoczenie obroncow Wisly.dzieki juz nie moge sie doczekac jak to bedzie w przyszlym sezonie.
"zlotawa92gdansk" czemu uogolniasz? na forum nie pisze jedna osoba pod wieloma nickami tylko kilkatysiecy roznych osob
"pusiek" i "manager1906" nie o to mi chodzilo. chodzilo mi o to ze pilkarze ci byli wylansowani w sezonie, gdy Wisla zajela 8 miejsce,a nie ze grali wtedy w Wisle.
Ostatnio edytowane przez max TS : 05.01.2009 o godz. 21:58.
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
Odpowiedz cytując