|
O %#%% ależ aj byłem głupi. Zreszta co tam ja!! Badarz ty łysy #^^!!!!!!!!!! Czemu jeszcze nie podpisałeś Teveza i Ballacka ! Dawać ich i to już !
tommiyacht - sorry rozumiem ze to temat o transferowych science-fiction ale bez jaj. ŻADEN z tych piłkarzy ani na chciwle nie zastanowił by się nad propozycją Wisły. No może Dudi ale to i tak prawie nie możliwe. I my i on bylibyśmy średnio zainteresowani.
JA powiem że ten temat jest troche opacznie rozumiany - nie powinien się nazywać Gdybym był Bednarzem tylko gdybym był Cupiałem. Bednarz już sprowadzał tylu świetnych piłkarzy za pół-darmo, że nie wiem czy znalazł by sie ktoś w polsce na jego posade lepszy. Problem z tym że kasą to on nie dysponuje wogóle, dlatego wkółko wałkujemy tylko transfery bezgotówkowe. Niestety to żę BEdnarz sie tak rewelacyjnie wedłó mnie spisuje w spojej roli nie wydając nic jest też jego przekleństwem. Bo jak tu się dziwić Cupiałowi że ten nie chce wydawać kasy na transfery skoro najlepsi piłkarze ostatnio przechodzili do nas z wolnego transferu.
|