Wyświetl pojedynczy post
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 21:05
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak nagrac plyte DVD z Windowsem Vista zeby to cholerstwo mozna bylo zbootowac. Wczesniej jakos nagrywalem takie rzeczy i problemu z bootowaniem nie bylo a teraz jest do jasnej ku... mac. Mam wersje nope z peb.pl.
Może programem nLite dla Visty, intuicyjne dzialanie ma, gdy ci sie pojawi okienko z opcjami Zintegowania sterownikow, dodania komponentow to bedziesz tez mial opcje Bootowalny dysk czy cos takiego, zaznaczasz tylko to i dalej, a potem klikasz stwórz obraz... program utworzy ci obraz i nagrywasz ten obraz na plytke i nie ma problemów dalej, robilem kilka dni temu tak z innym systemem gdy kolezance laptopa naprawialem i nie bylo problemow, choc z Vista tego nie robilem, jeszcze ewentualnie innym programem sprobuj nagrac niz ten z ktorego korzystasz i sprawdz dokladnie czy bootowanie masz ustawione, wiem ze moze niepotrzebnie pisze ale na wszelki wypadek sprawdz...

edit:
do Opętany:
moze to przywracanie systemu tak ci dysk zajmuje...ja mam Viste i jeszcze nigdy nie zauwazylem niczego takiego, zawsze ile mialem wolnego miejsca tyle mam...
Komputer, prawy przycisk myszy,Właściwości, Zaawansowane ustawienia systemu i zakładka Ochrona systemu. Jesli nie potrzebujesz to odznacz wyszstkie dyski z przywracania systemu i zobacz, moze pomoze
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 05.01.2009 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując