Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 17:15
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie tych Brazylów to nie wiem czy Bednarz się nie zagubił czasem w tym co robi. Wiem że goście mają ciekawe nazwiska ale mimo wszystko to nie grali na poziome Seria A za dużo. Nie wiem może są to dobrzyi zawodnicy ale na jakiej podstawie ich ocenić, na video z tych kamer z regionalnych występów ? Miejmy nadzieje że pan Hector nie wykorzystuje tego, że Marcelo się sprawdził i nie chce czasem nam wcisnąć kiepskiego towaru.

Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa skoro pan Perlarta przywozi takich dobrych zawodników to dlaczego nie ściągnie tu Romeu ? Przecież jest jego managerem, skończył mu się kontrakt z Fluminense, i to jest już w pełni ukształtowany piłkarz gotowy od razu do gry na wysokim europejskim poziomie, dlaczego go tu nie ma ? Mam dziwne wrażenie że sam Perlarta sam nie chce go tu ściągać.
Mam dokladnie takie samo zdanie, po krotkim rzuceniu okiem na statystyki tych pilkarzy. Widac, ze to nie jest taka sama historia jak z Marcelo, bo tamten byl podstawowym graczem Santosu i w zasadzie zaraz po rozegraniu dla nich swojego ostatniego meczu, wsiadl w samolot i przylecial by grac w Wisle.
Natomiast ci dwaj goscie, jak slusznie zauwazasz, z wystepami w brazylijskiej Serie A, nie maja za duzo wspolnego. Zamiast tego byli miotani od klubu do klubu i niestety nie wiazalo sie to ze sportowym awansem.
Odpowiedz cytując