Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 15:00
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Obecna polityka transferowa Wisły polega na tym,że płaci się 28 letniemu zawodnikowi za 5 letni kontrakt prawie 2 mln euro. Tyle w temacie pieniędzy i rzekomych racjonalnych wydatkach. Fakty mówią same za siebie.
I jeszcze odpowiedź na drugą część pytania. Tak, na zachodzie wszyscy zarabiają po milon euro. Pewnie by chcieli.
Wszyscy już znając Twoją śpiewkę nie musisz tego wypisywać codziennie. Wiem, że według Ciebie w średnich klubach rosyjskich są lepsi piłkarza i na pewno chcą grać za tyle ile dostał Garguła to jest dla mnie po prostu śmieszne.
Moje zdanie jest takie że płacimy mało a na 5 lat mamy opłaconego dobrego rozgrywającego. nie płacimy praktycznie nic za jego pozyskanie, a jak chcesz szukać w Portugalii czy Brazylia to tam za takiego gościa musisz wyłożyć 2- 5 mln euro przy czym zarobki te najniższe zaczynają się pewnie od 500Euro. My dobrze wiemy za co płacimy i mamy pewność, że ten zawodnik nam pomoże. Naprawdę dobrze jest mieć najlepszego rozgrywającego ligi u siebie dodam, że wózek o nazwie GKS Bełchatów ciągnął praktycznie w pojedynkę z wspaniałym skutkiem i za partnera nie miał Brożka czy Sobola tylko Janusza Gola i Mariusza Ujka.
Skończmy zresztą już to rozważania czas pokażę kto ma rację.
Odpowiedz cytując