Aro1234 napisał(a):

Też bym nie miał czego oglądać...
Jesli nie Karaiby to może za pieniądze "serduszkomaniaków" Woodstocka organizuje? ;]
Większość w tym temacie tylko i wyłącznie INSYNUUJE... czyż nie? ;]
|
To że większość osób w tym temacie robi z siebie idiotów, nie znaczy to że ty masz z siebie robić z uśmiechem na ustach takiego samego.
Owsiak ma własną firmę zajmującą sie produkcją telewizyjnych programów, oraz wykonuje witraże.
Może i zawyży koszt produkcji programu przygotowanego dla WOŚP, ale nie dajmy się zwariować... jest to raz w roku. Za OTV płaci mu dusigrosz Walter.
Od rana przeglądam ten temat i jestem coraz bardziej nim zbulwersowany, WzT w celu udowodnienia bezsensowności rzucania do puszki jakiejkolwiek kwoty obala sens istnienia cywilizacji człowieka, gdyż co było powodem tworzenia się pierwszych osiedli ludzkości? To że paru kowalskich czuło się bezpieczniej razem, i może uznawali to za głupie zachowanie, taka była prawda.
Broń Boże, nie jestem lewakiem, wkurza mnie "rubta co chceta", ale mam pytanie:
Czy wy, skrajni prawicowcy dostajecie jakiś biuletyn dwanaście razy w roku pt. "Co mnie w****ia w tym miesiącu" i zadanko domowe "znajdź na forum onetu 5 argumentów potwierdzających twoją tezę"?
Zygam niektórymi z was, i życzę wam abyście za parę lat, kiedu już będziecie starsi, wasze dzieci (jeźeli takowe będziecie już mieli) urodzą się zdrowe i nie będą potrzebowały inkubatora z logiem WOŚP lub innej "szemranej" organizacjii charytatywnej.