Wyświetl pojedynczy post
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2009, 18:24
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Ale czy sam Garguła nam to mistrzostwo zapewni ? Przeczytaj wszystko a nie wyrywki. Napisałem , że jeżeli wzmocnimy się na odpowiednich pozycjach to Garguła nie będzie potrzebny a jeżeli przyjdzie tylko Garguła to sam mistrzostwa nie wywalczy. Pozatym czy stawianie na zawodnika pokroju Jirsaka to są eksperymenty ? Jakbyśmy wystawili kogoś z ME albo kogoś z innej pozycji do środka to były by to eksperymenty a nie jeśli stawiamy na gościa za którego zapłaciliśmy 700tys ojro i wemy , że ma możliwości.
Powiem tak : Nikt w Polsce (oprócz nas ) takiego kontraktu jak on chce mu nie zaoferuje , a na czołowe kluby z zagranicy jest zasłaby . Jeśli odejdzie do jakiegoś drugoligowca z Anglii czy Hiszpanii to widać , że leci na kase i nie interesuje go rozwój kariery.A takiego zawodnika w Wiśle nie chce.
Jeżeli Pan Bednarz zadba o wzmocnienie innych pozycji , które bardziej szwankują to nic zarówno jemu jak i Skorży nie będzie groziło. Co do Legii to tak z przyzwyczajenia. Zawsze jak z kimś pisze to pisze" Legła". Jeśli są tu zarejestrowani jacyś kibice Legii to niech nie maja do mnie urazy.
Wszystko pięknie fajnie, tylko że pan Bednarz nie jest Midasem, że wszystko czego dotknie zamieni się w złoto (euro?) i jeśli jest do wyciągnięcia za darmo piłkarz klasy Garguły, to nie stać nas na przegapienie takiej okazji. Po drugie informacje o rzekomej wysokości kontraktu ŁG posiadasz z gazet, które lubią kłamać. Ale ja szczerze mówiąc jestem w stanie uwierzyć w wysokość kontraktu na poziomie 400 tys. euro, tylko, ze ani Ty, ani ja nie widzieliśmy go. Znając jednak politykę transferową naszego klubu można się domyślać, ze jest to kontrakt motywacyjny. Skąd wiesz, czy w tych 400 tys. euro nie jest 100 tys za wejście do fazy grupowej LM? Nie widzieliśmy kontraktu, nie możemy mówić o tym, czy jest wart takich i takich pieniędzy, więc możemy dyskutować tylko o przydatności do zespołu jeśli chodzi o aspekt sportowy, a jeśli o to chodzi, to jestem przekonany, że nie będzie osłabieniem naszej kadry.
Odpowiedz cytując