Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2009, 16:28
Widze , że tutaj niektórzy podobnie jak ja upatrują przyczyne słabszej gry przede wszystkim w skrzydłowych i braku partnera w ataku dla Pawła. Uważam podobnie i usiłuje wszystkich przekonać , że ani Garguła ani Jirsak ani nikt inny nic nie zdziała jeżeli nie wzmocnimy się na wspomnianych pozycjach. Niektórzy tutaj twierdzą , że Garguła rozwiąże wszystkie problemy Wisły i od tej pory będziemy kroczyć od zwycięstwa do zwycięstwa....................Ja zdania nie zmienie , że jeśli wzmocnilibyśmy sie na tych "kulejących" pozycjach to trzeba dać szanse Jirsakowi ,którego( powtarzam po raz kolejny) uważam za nie gorszego piłkarza. Jeśli Czech sie nie sprawdzi to wtedy można sie zastanawiać nad wzmacniniem właśnie tej pozycji. No bo powiedzcie mi : Z kim miał Jirsak poklepać w tej rundzie ? Z Pawłem Brożkiem , którego kryło 3 obrońców ?Także ja bym sie wstrzymał narazie i skupił na wzmacnianiu innych pozycji. Kontrakt Garguły i tak wygasa dopiero za pól roku, także trzeba dać Jirsakowi szanse.Jeśli zawiedzie to można podpisać z Łukaszem kontrakt jak wygaśnie jego umowa z Bełchatowem i będzie miał "kartę na ręku". Jeśli do tej pory odejdzie do innego klubu to trudno , płakać nie będę ale wątpie aby poszedł do Legły a tym bardziej do Widzewa. Mistrzostwo Polski jest możliwe jak najbardziej bez Garguły jeśli zrobimy odpowiednie zakupy !
Odpowiedz cytując