Wyświetl pojedynczy post
qwertyuiop3
Junior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2009, 13:39
Jeszcze jedno. Każdy tak łatwo chce się pozbyć Zieńczuka, Cantoro, Baszczyńskiego i Niedzielana. Ja też nie jestem zwolennikiem ich obecnej gry, ale nie zapominajcie, że potrzebni są zmiennicy. Np. Baszczyński nie może odejść jeśli ma pozostać jedynie Singlar. Wg mnie Słowak spisuje sie bardzo dobrze, ale sam jeden pozostać nie może.
Jakby przyszedł Romeu to oczywiście z Cantoro można się pożegnać, ale zbyt realnie ten transfer nie wygląda (wciąż jednak wierzę, że to właśnie on będzie jutrzejszą niespodzianką)
Na miejsce Niedzielana ma wskoczyć Ćwielong, ale czy to wystarczy? Przecież Dawidowski i Kmiecik też są szykowani do opusczenia klubu.
Zieńczuk formy (lub szczęścia) sprzed roku nie odnajdzie, ale jako zmiennik nie raz już udowodnił, że jest przydatny. A nominalnego lewego pomocnika nie mamy. Może tam grać Diaz, Brożek, Boguski, Ćwielong, Garguła jakby przyszedł, ale dla żadnego z nich nie jest to odpowiednia w 100% pozycja.
Niestety parę lat się zmarnowało i teraz praktycznie potrzebujemy połowy składu (bramkarz, prawy obrońca, środkowy obrońca, lewy pomocnik, defensywny pomocnik, ofensywny środkowy pomocnik, co najmniej 2 napastników)
Odpowiedz cytując