Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2009, 11:08
Cytat:
Ja pisałem coś o Turkach? Nie przypominam sobie. Co do ligi rosyjskiej,nie pisałem nigdzie,że marzą o tym aby grać u nas,tylko,że będzie szansa na ich wyciągnięcie.I to z tych średnich klubów. No ale tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem. Dorośnij do dyskusji,bo nie wypada wmawiać komuś czegoś, czego nie powiedział.
Niby skąd my tych rusków będziemy brać z FK Moskwa ? W pierwszym składzie przeciętniacy zarabiający krocie na ławie to samo albo jeszcze gorzej. Wiem. że Ruscy pojechali Legię, zrobili trochę wyników w pucharze UEFA, na UERO wypadli dosyć ciekawie ale co ty musisz mieć w głowię myśląc, że odpad ze średniego klubu Rosyjskiego wprowadzi nas do pucharów ? Przecież my mamy z takim klubami konkurować a nie wzmacniać się odpadami z tych klubików.
Mecze z Ruskimi pokazały że ich piłka jest osiągalna dla naszej, powiem nawet więcej my z takimi drewnami z Rosji możemy realnie myśleć o walce o LM, to nie jest Barcelona to tylko zwykli Ruscy.
Cytat:
Wraz z zakupem Garguły rozpoczyna się saga. Czemu on taki dobry,a na rzemieślnika z zachodu hujowy. I będa sadzić elaboraty,które z miłą chęcią poczytam.
To ty sadisz jakieś dziwne teorie o Ruskich ze średnich klubów. Jeśli nazywasz Barcelone czy Tottenham rzemieślnikami z zachodu to gratuluje. Mimo wszystko w obu starciach wypadliśmy nieźle a błyszczał np Rafał Boguski który za czasów gry w Bełchatowie mógł Gargule buty czyścić bo tak ta różnica miedzy nimi była. Potrafiliśmy z o wiele gorszymi zawodnikami na placu jak Łobo, Jirsak, Diaz Cantoro pojechać Beitar 5:0. Uważam, że Garugła jest lepszy wyraźnie od każdego z nich, mało tego uważam że to najlepszy piłkarz naszej ligi po Pawle Brożku. Jestem pewien, że mecz z Tottehamem wyglądałby inaczej gdyby on był wtedy na placu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.01.2009 o godz. 11:14.
Odpowiedz cytując