Cytat:
|
Ja pisałem coś o Turkach? Nie przypominam sobie. Co do ligi rosyjskiej,nie pisałem nigdzie,że marzą o tym aby grać u nas,tylko,że będzie szansa na ich wyciągnięcie.I to z tych średnich klubów. No ale tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem. Dorośnij do dyskusji,bo nie wypada wmawiać komuś czegoś, czego nie powiedział.
|
Niby skąd my tych rusków będziemy brać z FK Moskwa ? W pierwszym składzie przeciętniacy zarabiający krocie na ławie to samo albo jeszcze gorzej. Wiem. że Ruscy pojechali Legię, zrobili trochę wyników w pucharze UEFA, na UERO wypadli dosyć ciekawie ale co ty musisz mieć w głowię myśląc, że odpad ze średniego klubu Rosyjskiego wprowadzi nas do pucharów ? Przecież my mamy z takim klubami konkurować a nie wzmacniać się odpadami z tych klubików.
Mecze z Ruskimi pokazały że ich piłka jest osiągalna dla naszej, powiem nawet więcej my z takimi drewnami z Rosji możemy realnie myśleć o walce o LM, to nie jest Barcelona to tylko zwykli Ruscy.
Cytat:
|
Wraz z zakupem Garguły rozpoczyna się saga. Czemu on taki dobry,a na rzemieślnika z zachodu hujowy. I będa sadzić elaboraty,które z miłą chęcią poczytam.
|
To ty sadisz jakieś dziwne teorie o Ruskich ze średnich klubów. Jeśli nazywasz Barcelone czy Tottenham rzemieślnikami z zachodu to gratuluje. Mimo wszystko w obu starciach wypadliśmy nieźle a błyszczał np Rafał Boguski który za czasów gry w Bełchatowie mógł Gargule buty czyścić bo tak ta różnica miedzy nimi była. Potrafiliśmy z o wiele gorszymi zawodnikami na placu jak Łobo, Jirsak, Diaz Cantoro pojechać Beitar 5:0. Uważam, że Garugła jest lepszy wyraźnie od każdego z nich, mało tego uważam że to najlepszy piłkarz naszej ligi po Pawle Brożku.
Jestem pewien, że mecz z Tottehamem wyglądałby inaczej gdyby on był wtedy na placu.