Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2009, 02:08
Przyznam ze Marszalek niezla dyskusje wywolal a ze zazwyczaj licze sie z jego zdaniem, to tym bardziej jestem ciekaw czy bedziemy mieli pocieche z Garguly, czy tez bedzie on mniejszym badz wiekszym niewypalem.
Tyle ze narazie to mozemy sobie teoretyzowac a w praktyce przekonamy sie , jak wszystko dobrze pojdzie za grubo ponad pol roku.

Ja z Gargula mam taki problem ze tak na prawde to nie wiem jak on gra.Belchatowa to chyba w ogole nie ogladalem, oczywiscie pomijajac mecze z nami, ale jak to wtedy bywa, skupiam sie na naszej grze.
Wiec bazuje tylko na statystykach, ktore sa takie sobie.

Nie wiem czy to nie bedzie swietokradztwo ale caly czas mam prze oczami lekka euforie po podpisaniu Lobo - sam wiazalem z nim nadzieje(bo tez w zasadzie nie wiedzialem jak on gra) - dlatego nie wiem Marszalku czy za ostro nie jedziesz, ale rozumiem Twoje watpliwosci.

Sam jestem z opcji preferowanej przez Ciebie czy Framata - czyli szukanie wzmocnien poza granicami kraju ,bo konkurencja niby jest ogromna ale u nas jak ktos potrafi prosto kopanc pilke to albo ma sny o euro - podsycane przez pseudo menagow, albo cena ktora zycza sobie za takiego pl kluby , jedyne co moze wywolac, to gromki smiech.

A najbardziej sie boje tego ze ten niby hicior z opoznionym zaplonem, bedzie idealnym alibi, by pieniadza w tym okienku nie wydac a czy Gargula bedzie dobrze gral, czy nie to mnie na dzien dzisiejszy malo obchodzi.
Priorytet to minimum miejsce gwaratujace uefe a w tym to nam nasz przyszly zawodnik nie pomoze.

Dlatego odłóżmy Gargule gleboko do szuflady - nie zajmujac sie rozkminami czy bedzie gral z Jirsakiem, Sobolem czy cholera wie jeszcze kim bo to melodia przyszlosci.

Problemy sa inne

1.Kto bedzie bronil
2.Co klub ma zamiar zrobic ze skrzydlami ktorych nie ma.
3.Rownorzedny partner dla Pawla Brozka.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując