Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2009, 21:05
Jeśli już podejmujcie dyskusje co będzie "gdy przyjdzie do nas" to i ja dołożę swoje parę zdań.
W wypadku gdy przychodzi do nas Romeu, jestem zdania, że powinniśmy grać tradycyjnie na 2 defensywnych Romeu z Sobolem. Wtedy przy ewentualnym transferze Garguły myślę, że powinien on grać bliżej lewej strony, schodząc do środka itp (tak jak w Bełchatowie). W takim ustawieniu dużą rolę będzie odgrywał Piotrek Brożek który będzie musiał uważać na tyły i oskrzydlać akcję. Wrazie co od tego są dwaj defensywni aby go zaasekurować. Z zapowiedzi wynika, że przyjdzie do nas także napadzior także może cieżar zdobywania bramek rozłoży się na więcej osób niż Brożek. Na prawą stronę mamy Boguskiego i Małeckiego nie wiem co zrobimy z Łobodzińskim wiem tylko tyle że nie jesteśmy klubem który móglby pozwolić sobie na trzymanie tak drogiego gracza na trybunach. Sądzę że przydałby się takżę jakiś bardzo ofensywny wybiegany prawy obrońca, w ostatnim okresie jak na dłoni widać że ta prawa storna nie chodzi tak ja ta lewa na której gra Piotrek do tego musimy liczyć się z odejśćiem Marcina. Z jednej strony tak nie wiele trzeba abyśmy zaczynali tą rundę w dobrych nastrojach, jestem zdania że nasza kadra będzie wtedy bardzo mocna, rywalizacja prkatycznie na każdej pozycji, z drugiej strony muszą to być klasowi zawodnicy a takich cieżko znaleść. Jeśli zrealizujemy to co napisałem bedzięmy mogli wtedy realnie myśleć o mistrzostwie, uważam że LM byłaby wtedy dla nas także osiągalna.

PS. Jirsak dobry na zmianę z czasem może coś więcej, Cantoro - Cypr ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2009 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując