Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2009, 15:28
LooNatyk napisał(a):Wyświetl post
ano takze nie rozumiem narzekan na sprowadzenie Guly. Jak ktos trzezwo zauwazyl, martwmy sie najpier o lige, a potem zajmujmy sie tematem LM. To juz nei te czasy, gdzie na lezaca zesmy MP zdobywali. Liga sie dosc mocno wyruwnuje i taki pilkarz jak Lukasz na pewno nam sie przyda.

Kwestia oczywiscie pozostaje to, iz jak sciagniemy go w lipcu, to oczywiscie nic nam w tym seoznie nie pomorze. Ale ja i tak jestem na TAK. I sadze, tak jak juz bylo wspomniane, ze to jest taki zabieg strategiczny. Jak go podpiszemy to PGE bedzie pod sciana i kazda kasa ich ucieszy. Zwalniajac teraz Gule zaoszczedza i na pensji, i pewnie cos im jeszcze Wisla dorzuci.
Mysle podobnie - co jak co ale sciagniecie jakby nie bylo wyrozniajacego sie w lidze pomocnika - za free, to dobry dil.Tyle ze jak zauwazyles, w tej bardzo waznej dla nas rundzie ,nic nam to nie pomoze a i roznych wypadkow losowych nie mozemy wykluczyc.

Ja jestem tylko ciekaw jak bedzie wygladala nasza strategia na to okienko.Bo jak nie mam niczego przeciwko by szukac roznych grajkow ktorym koncza sie kontraty, to łudze sie jeszcze ze to nie bedzie tak, ze kazdy kto moze zasilic nasz klub , musi by graczem darmowym.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując