Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2009, 22:28
Parabole tańczą, tańczą, tańczą, tańczą...
Jak się nie uspokoicie, to zapewne nie tylko któryś moderato sypnie banami, ale jeszcze temat zamknie.

1. Przepisanie nazwisk, o których piszą gazety i dopisanie linijki w stylu "I mistrz nasz/ jazda na mistrza/ moje propozycje/ mój skład Wisły" nie dość, że nic nie wnosi do tematu, to jeszcze wskazuje, że autor posta nadaje się do leczenia psychiatrycznego, bo nie odróżnia fikcji literackiej od świata rzeczywistego.

2. Istnieje co najmniej kilka powodów dla których Rafał Grzelak nie zagra w Wiśle. Np. Grzelak gra w Grecji, Grzelak zarabia tam sporo kasy, Grzelaka nikt nie odda za darmo ani nawet za pół-darmo.

3. Ja rozumiem, że ktoś podnieca się Romeu, koleś ma już trochę spotkań w lidze brazylijskiej, zapewne część z Was widziała go w akcji. Ale może jednak wstrzymajcie się z zaliczaniem Beto w poczet wielkich wzmocnień. Nie chodzi mi o to, że koleś na pewno nie będzie wzmocnieniem, chodzi mi o to, że go w żadnym meczu nie widzieliście jeszcze, a papiery to on ma na grę raczej mocno przeciętne. Do tego dochodzi jeszcze kwestia potwierdzenia, że Wisła w ogóle się o niego stara. Oficjalnie staramy się o 21-letniego napastnika, więcej konkretów klub nie podał, reszta to różne przecieki i "informacje telefoniczne", przypominam, że różne gazety też już siały dezinformację swoją własną radosną twórczością często opartą o transfermarkt.

4. O Gargule nie ma żadnego oficjalnego, ani nawet półoficjalnego info, jedynie osoby zbliżone do klubu/zawodnika, pragnące zachować anonimowość. Koleś kręci, a jego menadżer kręci jeszcze bardziej i widać, że to właśnie Osuch ma tutaj głos decydujący. Pojawiają się dwie daty: piąty i siódmy stycznia. Albo mam zrąbany kalendarz albo to jeszcze przed nami.

5. Peralta ma przylecieć w niedzielę, Ochalik mówił, że do poniedziałku klub niczego nie komentuje, "nowe" artykuły to przedruki starych sprzed kilku dni, a w temacie co kilka minut nowy post- opanujcie się!
Odpowiedz cytując