Wyświetl pojedynczy post
Kisis
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2009, 18:45
qazwsx123 napisał(a):Wyświetl post
czyli jak mam XP to tylko 4gb ramu mi wejdzie a na viscie albo tym nowym windows 7 wejdzie wiecej ?
To powiedzcie mi jeszcze jaka jest bardzo dobra obecnie karta graficzna i dzwiekowa bo zakupilem sobie monitor\tv plazmowy i ma on funkce monitora i telewizora i mam do niego super glosniczki 5.1 i aby cieszyc sie nowym sprzetem w doskonalosci i calej jego okazalosci musze miec karte graficzna przynajmniej 512 mb i dobra karte dzwiekowa obslugujaca system 5.1. Ogladałem mecz na takim sprzecie u kolegi w domu tez mial glosniki 5.1 poustawiane w pokoju i na srodku sciany telewizor plazmowy nie podlaczony do komputera to efekt byl nieziemski. Aha i czy do tego bedziemozna podlaczyc DVD takie zwykle LG ?
cóż ja mam karte graficzną GF 8800GT 512MB i jestem z niej bardzo zadowolony, takie gry jak np. Gothic 3 chodzą na full detalach bez problemu. pozatym teraz nie ważna jest ilość MB, tylko ilość shaderów. GF 8800GT ma 4.0 Pixel Shader, więc pograsz sobie we wszystkie gry bez problemu na tej karcie
Ostatnio edytowane przez Kisis : 02.01.2009 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując