Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2009, 23:53
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Dobra kończe tą ciekawa dyskusje na dzisiaj SZYMEK - przeczytaj uważnie moje posty i dowiesz się że gdybym to JA decydował całkowicie o transferach Wisły to nie sprzedawał bym Brożka w ogóle chyba ze za te 7-8 mln. (cena specjalnie 2 krotnie powyżej wartości żeby odstraszyć potencjalnych nabywców. Natomiast jeżeli Brozio rzeczywiście naciskał by na ten transfer i niedało by sie go w żaden sposób przekonać do zostania, to mógłbym się zgodzić na 5 mln € i uważam że niżej Wisła nie powinna schodzić i będzię to błędem jeżeli tak się stanie - na to wpływu nie mamy żadnego. Zadecyduje Cupiał i sp z o.o. , przedstawiłem tylko swój pogląd na tą sprawę.

Co do Stilicia - to pisałem że dla mnie wart jest 3 mln € ale uważam że Lech za nic nie powinien się go pozbywać już teraz - tego co widać to samo twierdzi dyrektor sportowy Lecha i to się im chwali. Na pewno na tym nie stracą. A że sam zawodnik już się obślinił na myśl o większej kasie to inna sprawa. Na razie jednak nie am żadnych podstaw by wymagać pozwolenia na odejście od Lecha. Tyle w tej sprawie.
Założmy sytuację, że płacisz grajkowi 200t euro, a dajmy na to Celtic proponuje mu 600t e.I wtedy dają Ci 2,5, starasz się wyciągnąć 3,5 albo 3 i sprzedajesz bo musisz albo idziesz w zaparte i grajek Ci zaczyna sabotować grę i g.. mu zrobisz.W lecie i tak odejdzie za te 2,5 bo już tylko jeden klient zostanie na placu boju, a w perspektywie będziesz miał, że grajek nadal będzie udawał, że gra i de facto drużyna bedzie grała w 10.
dla Mnie na dziś Brożek jest bezcenny bo na dziś to następcy nie ma.co z tego, że dostaniemy 3 czy 5m euro jak potem będziemy grać Boguskim i Niedzielanem w ataku... o 5 miejsce.
A mogliśmy mieć następcę PB za 350t euro... Lewandowski się nazywa... daliśmy d... to teraz będziemy mieć następcę za 1mln albo wcale.
Ostatnio edytowane przez arti : 02.01.2009 o godz. 01:31.
Odpowiedz cytując