Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2008, 19:57
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Autor sugeruje, ze Flu wzielo by defensywnego pomocnika. Czyli licza sie z odejsciem Romeu?
Oczywiście, że Fluminense liczy się z odejściem Romeu, bo za kilka godzin kończy mu się kontrakt . Poza tym ten Arouca, który ma przejść do Sao Paulo, to też defensywny pomocnik.

Swoją drogą to ciekawe jak jeden Marcelo sprawił, że bardziej ekscytujemy się transferami w Brazylii niż w Polsce.

Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Co do Andrzeja to ja go nie skreślam i tez chce aby został w Wiśle, bo moze cos z niego jeszcze będzie. Rozumiem jednak tych co są na tak jeśli chodzi o tą ofertę Borussi(jednak jest ona najprawdopodbniej fikcyjna). No bo on gra u nas dopiero 1,5r, przyszedł jako wolny transfer a wartość Jego kontraktu wynosi 220 tys. euro rocznie. Czyli wypłacono mu juz 220tys + za ten sezon moze wyjdzie jakies juz 110-120 tys. (licze tak orientacyjnie). Czyli na Andrzeju stracono już 340 tys, a oprócz 2 bramek(Korona i Beitar) to naraize nic nie zyskano, dlatego uważam, że jesli taka oferta nadejdzie to nalezy z niej skorzystać. Nie zebym cos miał do Andrzeja(bardzo lubie tego piłkarza), ale nam potrzeba dobrych zawodników, a nie graczy którzy będą brali pieniądze, a mało wnosili do składu. Ale poczekajmy co powie trener Skorża

Oby Andrzej został z nami i okazał sie wzmocnieniem
Co do Niedzielana to z jednej strony ja w niego wierzę, bo to dobry piłkarz jak na nasze realia, ale trzeba spojrzeć obiektywnie. Wisła gra pod presją, nie będzie czasu żeby dawać Niedzielanowi szanse, jeżeli miałby zostać, to musiałby się odbudować w okresie przygotowawczym.

O ile do wiadomości od naszych cudownych dziennikarzy należy podchodzić z dużą dozą sceptycyzmu, o tyle wcale nie uważam aby transfer Niedzielana zagranicę był jakimś kompletnym science-fiction. Choć muszę przyznać, że jakoś nie wyobrażam sobie żeby klub wzmacniał się akurat Niedzielanem skoro stać go na sprowadzenie takiego grajka jak Dante.

Nie zapominajmy też o jednej kwestii- ja osobiście wolę mieć Niedzielana nawet na ławce niż 400 tyś euro i Ćwielonga w składzie. Jeżeli Niedzielan miałby odejść to trzeba tą lukę jakoś uzupełnić.
Odpowiedz cytując