Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2008, 09:28
Niestety sie mylisz kolego. Co prawda Artmedia jest 10 ale Kozak już wrócił z wypożyczenia i grał prawie we wszystkich meczach w tej rundzie( w 10 na 11) i zdobył 4 bramki czyli najwięcej w zespole . Tutaj dowód :

http://www.fcartmedia.sk/index.php?o...=77&Itemid=146

To jest oficjalna strona klubu

Lemoniadowy Joe o ile sie nie myle to ten temat służy do tego aby powiedzieć co by się zrobiło gdyby sie było Bednarzem........... No wiec ja mówie , że zainteresowałbym się Mputu, Kozakiem , Kassalim . Ale większości z was nic te nazwiska nie mówią ,wiec staram się przybliżyć sylwetki tych piłkarzy i powiedzieć dlaczego chciałbym aby trafili do Wisły. Jak dla mnie robie wszystko zgodnie z tematem.
Do komentowania ewentualnych transferów Wisły to masz temat" Polityka transferowa klubu".
Jeśli tak to znajdz mi drugiego zawodnika klasy Kozaka za darmochce od 30 czerwca i drugiego zawodnika klasy Mputu za niecały milion euro. Powodzenia

Marszałek ja też tego nie pojmuje . W końcu w Artmedii gra jeszcze sporo piłkarzy , którzy kiedys wpakowali 6 bramek Celticowi. Są to zawodnicy naprawde niezli a ich zarobki są śmieszne. Za kontrakt Dawidowskiego moglibyśmy opłacić kontrakty ponad 5 niezłym piłkarzom .
Co do tego co wczesniej napisałeś to muszę sie zgodzić.No ale cóż ,każdy ma jakieś minusy.
Ostatnio edytowane przez matizaq : 31.12.2008 o godz. 09:36.
Odpowiedz cytując