Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2008, 22:41
Cytat:
Nie spodziewałem się po Tobie takiej mizerii -

streszczenie tego co napisałeś jest takie -

Mam w dupie jak jest w rzeczywistości.

Dlatego dyskusja z Tobą nie ma wobec takich argumentów sensu. Sama idea dyskusji jednak sens ma, bo obnaża zwyczajną unijną głupotę i zwyczajny brak argumentów, prócz tłuczenia cepem.

Skoro nie znasz faktów i nawet nie zamierzasz ich poznać - to po co zabierasz łos w dyskusji i bronisz poglądów na temat których nie masz pojecia?

Aby zrozumieć cały sens Twojej wypowiedzi należałoby zadać sobie pytania:

Pytanie pierwsze:

Co to jest konsensus naukowy

Pytanie drugie:

Co to jest prawda.

Pytanie trzecie:

Jak konsensus naukowy ma się do definicji prawdy.
Twój sposób dyskusji jest genialny
Wybierasz sobie jeden wątek z mojego posta , błędnie go analizujesz i na podstawie takich wadliwych argumentów starasz się coś ugrać w starciu poglądów
Nie napisałem , że mam w dupie jaka jest rzeczywistość , tylko nie zagłębiam się w techniczne szczegóły i nie zamierzam odgrywać specjalisty w tej dziedzinie .
Jeżeli Ty wszystkie swoje poglądy na dane tematy czerpiesz wyłącznie z własnych doświadczeń i analiz nie opierając się na argumentach osób trzecich , to jesteś geniszuem , gratulacje !
Ja nie zamierzam zgrywać mądrali w każdej dziedznie życia .
Konsensus naukowy to np. Teoria Ewolucji .
Kreacjoniści nie uważają ją za prawdę .
Sam więc sobie odpowiedz jak się ma prawda do konsensusu .

Cytat:
Skoro nie znasz faktów i nawet nie zamierzasz ich poznać - to po co zabierasz łos w dyskusji i bronisz poglądów na temat których nie masz pojecia?
Postaraj się chociaż raz dokładnie przeczytać posty w dyskusji , to się dowiesz po co zabrałem głos .
O tym , że nie mam pojęcia nic nie pisałem , więc umieszczanie tego typu stwierdzeń , to jest tylko i wyłącznie Twój prymitywny wybieg .

Bardzo dobry filmik
Aż się dziwię , że jeszcze na forum się nie pojawił link do wspaniałego alfabetu Klausa

EDIT

Postanowiłem też zarzucić jakiś link

Plan pracy Komisji Europejskiej na rok 2009

http://ec.europa.eu/atwork/programme...lwp2009_pl.pdf

Można się dowiedzieć z perspektywy ogólnej czym zajmuje się Komisja i jak wygląda natężenie jej pracy w obszarze inicjatywy legislacyjnej , a z perspektywy szczególej na jakich dziedzinach skupi się prawodawstwo unijne . Polecam przeglądanie dokumentu od strony 15
Ostatnio edytowane przez Mareq : 31.12.2008 o godz. 02:08.