Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2008, 20:00
Skoro "Ktoś" napisał że forum jest po to aby komentować (bo w sumie tak jest) to ja też się dołączę ,choć zazwyczaj tylko czytam Wasze posty.

Jest martwy okres w lidze więc prasa i menago z całego świata sprzedają wszystko i wszystkim. Zawsze tak było i jest, i pewnie będzie.
Gdyby choć połowa tych teorii była realna to Wisełka grałaby dziś w LM (na nowym stadionie oczywiście), w drużynie byłoby pewnie ze 20 "gwiaździorów" a w szerokiej kadrze ze 40, taki Kluiwert z Kallonem graliby w młodej extraklasie ...itd. ,itp.

Wszyscy(mam nadzieję) wiemy że to BZDURY , media muszą z czegoś żyć, kibic lubi poczytać i pooglądać te "cudowne nowiny" marzyć i gdybać każdemu WOLNO.
Co do realiów? - Garguła już kiedyś "prawie" był, z resztą Grzelaka i Kaźmierczaka z Pogoni-Ptak też do Wisełki przymierzano, Romeu miał "na 99%" przyjść razem z Marcelo.... Itd....
Wszyscy kibice i zarząd dobrze wiemy że wzmocnienie (a raczej odmłodzenie) to konieczność, a kto naprawdę przyjdzie ?- czas pokaże. Mam nadzieję że kogoś dobrego sprowadzą, ale przed sezonem i przed pucharami też transfery miały być , a finał był jaki był.!

Grzelakowi bardzo bym się dziwił gdyby wrócił do kraju, a bez formy to my już paru mamy.
Matusiak i Łobo to miały być mega wzmocnienia, Zieniu na R22 fajnie grał rok(z czego pół dzięki współpracy z Kosą) .
Ważne, zeby w składzie mieszać i wpuszczać świeżą krew, bo kto stoi ten się cofa , a rywale ,zwłaszcza amika zbroją się na potęgę.
Odpowiedz cytując