Wyświetl pojedynczy post
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2008, 18:54
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ludzie ochłońcie i patrzcie na to wszystko z dystansem. Jakbyście sie tak nikt nie podniecal tym co piszą, to by nie pisali, ale ze wszyscy setki komentarzy, frustracji, opini wylewają na fora to ich zachęca do pisania tych bzdur. Zadnego Grzelaka nie bedzie... piszą, zeby pisać i zeby nakład schodził. Powiedzcie mi kiedy się cokowlwiek sprawdziło co w tych szmatławcach piszą? Bylo spotkanie z kibicami, na którym Bednarz oficjalniie powiedział: "MEDIA, GAZETY, TV KŁAMIĄ - WIERZCIE TYLKO NAM" Co wy myslicie, ze redaktor XYZ dzwoni do Bednarza a ten mu wszystko mówi, kto, ile ma lat, kiedy, za ile, ile kosztuje? I ejszcze prosi aby kibiców pozdrowił? Zapomnijcie... Wszystkie tristany, agalie, Mazile, grigorie, Kluiverty, Grzelaki i ine wytwory są tylko pożywką dla dzieci neostrady gimnazjalistów i durniów ktorzy w to wierzą. Jesli klub czy strony Wisły(jako źródło własne) podają te informacje to mozna na to patrzec z innej strony, a nie jak jakis baran z Warszawki sobie wymyśli, bo w managerze sobie kupił kogos takiego
Skoro wiec na oficjalnej stronie Wisły nie ma informacji o transferze, to po co tu w ogóle zaglądałeś? Po to jest właśnie ten temat, żeby rozmawiać o wiarygodnych transferach dotyczących Wisły. Jeśli Ci się to nie podoba, nie czytaj tego. Nikt (a przynajmniej nie większość) nie ma zamiaru skakać z okna, jeśli PS napisze, że Garguła zagra w Widzewie. Wyzywasz nas od gimnazjalistów, cóż, jestem niemal pewny, że Ty gimnazjum nie skończyłeś. Bez odbioru.

Koniec offtopa.

Jeśli chodzi o Grzelaka, jeśli by był w tym choć cień prawdy, byłbym na prawdę zaskoczony. Jest to zawodnik ograny w silniejszych ligach (grecka, portugalska), ciągle dość młody. No i gra na kulejącej u nas pozycji. Mimo wszystko ta informacja trochę mi 'śmierdzi'.
Odpowiedz cytując